Daniel Milovanovikj

Biografie

Daniel Milovanovikj is een 25-jarige voetballer uit Noord-Macedonië die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Daniel speelde was Debreceni VSC - Zalaegerszegi TE op 2023-08-13.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Daniel Milovanovikj in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Daniel Milovanovikj in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Daniel Milovanovikj in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Daniel Milovanovikj een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Daniel Milovanovikj een assist heeft gegeven in de match.

Stats Daniel Milovanovikj

Bekijk de matchen en statistieken van Daniel Milovanovikj. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Daniel Milovanovikj hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Daniel

Achternaam

Milovanovikj

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

25 jaar

Geboortedatum

1998-08-10

Geboorteland

Noord-Macedonië

Afkomst

Noord-Macedonië

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Daniel Milovanovikj mee voetbalt bij Zalaegerszegi TE, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook