Daniel Martín Fernández

Biografie

Daniel Martín Fernández is een 25-jarige voetballer uit Spanje die meestal als doelman speelt. De laatste match die Daniel speelde was Zaragoza - FC Andorra op 2024-01-20.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Daniel Martín Fernández in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Daniel Martín Fernández in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Daniel Martín Fernández in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Daniel Martín Fernández een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Daniel Martín Fernández een assist heeft gegeven in de match.

Stats Daniel Martín Fernández

Bekijk de matchen en statistieken van Daniel Martín Fernández. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Daniel Martín Fernández hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Daniel

Achternaam

Martín Fernández

Huidige teams

Positie

Doelman

Leeftijd

25 jaar

Geboortedatum

1998-07-08

Geboorteland

Spanje

Geboorteplaats

Gijón

Afkomst

Spanje

Lengte

187 cm

Gewicht

76 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Daniel Martín Fernández mee voetbalt bij FC Andorra, Spain U21, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook