Daniel José Carrillo Montilla

Biografie

Daniel José Carrillo Montilla is een 28-jarige voetballer uit Venezuela die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Daniel José speelde was CD Hermanos Colmenarez - UCV op 2024-02-18.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Daniel José Carrillo Montilla in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Daniel José Carrillo Montilla in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Daniel José Carrillo Montilla in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Daniel José Carrillo Montilla een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Daniel José Carrillo Montilla een assist heeft gegeven in de match.

Stats Daniel José Carrillo Montilla

Bekijk de matchen en statistieken van Daniel José Carrillo Montilla. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Daniel José Carrillo Montilla hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Daniel José

Achternaam

Carrillo Montilla

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

28 jaar

Geboortedatum

1995-12-02

Geboorteland

Venezuela

Geboorteplaats

Barquisimeto

Afkomst

Venezuela

Lengte

175 cm

Gewicht

72 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Daniel José Carrillo Montilla mee voetbalt bij Venezuela, Alashkert, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook