Daníel Hafsteinsson

Biografie

Daníel Hafsteinsson is een 22-jarige voetballer uit IJsland die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Daníel speelde was FH hafnarfjordur - Dunajska Streda op 2020-08-27.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Daníel Hafsteinsson in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Daníel Hafsteinsson in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Daníel Hafsteinsson in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Daníel Hafsteinsson een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Daníel Hafsteinsson een assist heeft gegeven in de match.

Stats Daníel Hafsteinsson

Bekijk de matchen en statistieken van Daníel Hafsteinsson. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Daníel Hafsteinsson hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Daníel

Achternaam

Hafsteinsson

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

22 jaar

Geboortedatum

1999-11-12

Geboorteland

IJsland

Nationaliteit

IJsland

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Daníel Hafsteinsson mee voetbalt bij FH hafnarfjordur, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook