Daniel García Carrillo

Biografie

Daniel García Carrillo is een 33-jarige voetballer uit Spanje die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Daniel speelde was Athletic Club - Valencia op 2023-10-29.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Daniel García Carrillo in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Daniel García Carrillo in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Daniel García Carrillo in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Daniel García Carrillo een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Daniel García Carrillo een assist heeft gegeven in de match.

Stats Daniel García Carrillo

Bekijk de matchen en statistieken van Daniel García Carrillo. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Daniel García Carrillo hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Daniel

Achternaam

García Carrillo

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

33 jaar

Geboortedatum

1990-05-24

Geboorteland

Spanje

Geboorteplaats

Zumárraga

Afkomst

Spanje

Lengte

180 cm

Gewicht

81 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Daniel García Carrillo mee voetbalt bij Athletic Club, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook