Daniel Fernández Fernández

Biografie

Daniel Fernández Fernández is een 26-jarige voetballer uit Spanje die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Daniel speelde was Racing Santander - Valladolid op 2023-11-11.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Daniel Fernández Fernández in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Daniel Fernández Fernández in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Daniel Fernández Fernández in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Daniel Fernández Fernández een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Daniel Fernández Fernández een assist heeft gegeven in de match.

Stats Daniel Fernández Fernández

Bekijk de matchen en statistieken van Daniel Fernández Fernández. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Daniel Fernández Fernández hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Daniel

Achternaam

Fernández Fernández

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

26 jaar

Geboortedatum

1997-04-30

Geboorteland

Spanje

Geboorteplaats

Madrid

Afkomst

Spanje

Lengte

176 cm

Gewicht

64 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Daniel Fernández Fernández mee voetbalt bij Racing Santander, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook