Daniel Escriche Romero

Biografie

Daniel Escriche Romero is een 25-jarige voetballer uit Spanje die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Daniel speelde was Valladolid - Albacete op 2024-02-12.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Daniel Escriche Romero in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Daniel Escriche Romero in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Daniel Escriche Romero in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Daniel Escriche Romero een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Daniel Escriche Romero een assist heeft gegeven in de match.

Stats Daniel Escriche Romero

Bekijk de matchen en statistieken van Daniel Escriche Romero. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Daniel Escriche Romero hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Daniel

Achternaam

Escriche Romero

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

25 jaar

Geboortedatum

1998-03-24

Geboorteland

Spanje

Geboorteplaats

Burriana

Afkomst

Spanje

Lengte

178 cm

Gewicht

75 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Daniel Escriche Romero mee voetbalt bij Albacete, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook