Daniel Enrique Gónzalez Orellana

Biografie

Daniel Enrique Gónzalez Orellana is een 20-jarige voetballer uit Chili die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Daniel Enrique speelde was U. Catolica - A. Italiano op 2022-10-31.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Daniel Enrique Gónzalez Orellana in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Daniel Enrique Gónzalez Orellana in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Daniel Enrique Gónzalez Orellana in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Daniel Enrique Gónzalez Orellana een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Daniel Enrique Gónzalez Orellana een assist heeft gegeven in de match.

Stats Daniel Enrique Gónzalez Orellana

Bekijk de matchen en statistieken van Daniel Enrique Gónzalez Orellana. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Daniel Enrique Gónzalez Orellana hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Daniel Enrique

Achternaam

Gónzalez Orellana

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

20 jaar

Geboortedatum

2002-02-20

Geboorteland

Chili

Nationaliteit

Chili

Lengte

183 cm

Gewicht

72 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Daniel Enrique Gónzalez Orellana mee voetbalt bij Chile, U. Catolica, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook