Daniel Eduardo Bocanegra Ortíz

Biografie

Daniel Eduardo Bocanegra Ortíz is een 37-jarige voetballer uit Colombia die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Daniel Eduardo speelde was Once Caldas - America de Cali op 2024-04-28.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Daniel Eduardo Bocanegra Ortíz in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Daniel Eduardo Bocanegra Ortíz in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Daniel Eduardo Bocanegra Ortíz in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Daniel Eduardo Bocanegra Ortíz een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Daniel Eduardo Bocanegra Ortíz een assist heeft gegeven in de match.

Stats Daniel Eduardo Bocanegra Ortíz

Bekijk de matchen en statistieken van Daniel Eduardo Bocanegra Ortíz. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Daniel Eduardo Bocanegra Ortíz hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Daniel Eduardo

Achternaam

Bocanegra Ortíz

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

37 jaar

Geboortedatum

1987-04-23

Geboorteland

Colombia

Geboorteplaats

Purificación

Afkomst

Colombia

Lengte

182 cm

Gewicht

76 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Daniel Eduardo Bocanegra Ortíz mee voetbalt bij Colombia, Club Nacional, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook