Daniel Eduardo Benítez Pernía

Biografie

Daniel Eduardo Benítez Pernía is een 35-jarige voetballer uit Venezuela die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Daniel Eduardo speelde was Zamora FC - Deportivo Lara op 2020-03-09.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Daniel Eduardo Benítez Pernía in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Daniel Eduardo Benítez Pernía in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Daniel Eduardo Benítez Pernía in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Daniel Eduardo Benítez Pernía een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Daniel Eduardo Benítez Pernía een assist heeft gegeven in de match.

Stats Daniel Eduardo Benítez Pernía

Bekijk de matchen en statistieken van Daniel Eduardo Benítez Pernía. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Daniel Eduardo Benítez Pernía hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Daniel Eduardo

Achternaam

Benítez Pernía

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

35 jaar

Geboortedatum

1987-09-23

Geboorteland

Venezuela

Geboorteplaats

San Cristóbal

Nationaliteit

Venezuela

Lengte

189 cm

Gewicht

82 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Daniel Eduardo Benítez Pernía mee voetbalt bij Zamora FC, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook