Daniel Carvajal Ramos

Biografie

Daniel Carvajal Ramos is een 32-jarige voetballer uit Spanje die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Daniel speelde was Spanje - Engeland op 2024-07-14.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Daniel Carvajal Ramos in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Daniel Carvajal Ramos in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Daniel Carvajal Ramos in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Daniel Carvajal Ramos een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Daniel Carvajal Ramos een assist heeft gegeven in de match.

Stats Daniel Carvajal Ramos

Bekijk de matchen en statistieken van Daniel Carvajal Ramos. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Daniel Carvajal Ramos hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Daniel

Achternaam

Carvajal Ramos

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

32 jaar

Geboortedatum

1992-01-11

Geboorteland

Spanje

Geboorteplaats

Leganés

Afkomst

Spanje

Lengte

173 cm

Gewicht

73 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Daniel Carvajal Ramos mee voetbalt bij Real Madrid, Spain, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook