Dalton Alan Munaretto

Biografie

Dalton Alan Munaretto is een 37-jarige voetballer uit Brazilië die meestal als doelman speelt. De laatste match die Dalton Alan speelde was Guarani Campinas - Londrina op 2021-10-09.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Dalton Alan Munaretto in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Dalton Alan Munaretto in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Dalton Alan Munaretto in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Dalton Alan Munaretto een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Dalton Alan Munaretto een assist heeft gegeven in de match.

Stats Dalton Alan Munaretto

Bekijk de matchen en statistieken van Dalton Alan Munaretto. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Dalton Alan Munaretto hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Dalton Alan

Achternaam

Munaretto

Huidige teams

Positie

Doelman

Leeftijd

37 jaar

Geboortedatum

1986-09-08

Geboorteland

Brazilië

Geboorteplaats

Chapecó

Afkomst

Brazilië

Lengte

198 cm

Gewicht

90 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Dalton Alan Munaretto mee voetbalt bij Vitoria, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook