Dalberson Ferreira do Amaral

Biografie

Dalberson Ferreira do Amaral is een 26-jarige voetballer uit Brazilië die meestal als doelman speelt. De laatste match die Dalberson speelde was Tondela - Famalicao op 2021-09-25.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Dalberson Ferreira do Amaral in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Dalberson Ferreira do Amaral in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Dalberson Ferreira do Amaral in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Dalberson Ferreira do Amaral een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Dalberson Ferreira do Amaral een assist heeft gegeven in de match.

Stats Dalberson Ferreira do Amaral

Bekijk de matchen en statistieken van Dalberson Ferreira do Amaral. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Dalberson Ferreira do Amaral hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Dalberson

Achternaam

Ferreira do Amaral

Huidige teams

Positie

Doelman

Leeftijd

26 jaar

Geboortedatum

1997-01-13

Geboorteland

Brazilië

Nationaliteit

Brazilië

Lengte

191 cm

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Dalberson Ferreira do Amaral mee voetbalt bij Famalicao, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook