Cristopher Javier Fiermarin Forlán

Biografie

Cristopher Javier Fiermarin Forlán is een 26-jarige voetballer uit Uruguay die meestal als doelman speelt. De laatste match die Cristopher Javier speelde was Defensa Y Justicia - Boca Juniors op 2024-07-21.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Cristopher Javier Fiermarin Forlán in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Cristopher Javier Fiermarin Forlán in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Cristopher Javier Fiermarin Forlán in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Cristopher Javier Fiermarin Forlán een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Cristopher Javier Fiermarin Forlán een assist heeft gegeven in de match.

Stats Cristopher Javier Fiermarin Forlán

Bekijk de matchen en statistieken van Cristopher Javier Fiermarin Forlán. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Cristopher Javier Fiermarin Forlán hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Cristopher Javier

Achternaam

Fiermarin Forlán

Huidige teams

Positie

Doelman

Leeftijd

26 jaar

Geboortedatum

1998-01-01

Geboorteland

Uruguay

Geboorteplaats

Rosario

Afkomst

Uruguay

Lengte

189 cm

Gewicht

72 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Cristopher Javier Fiermarin Forlán mee voetbalt bij Defensa Y Justicia, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook