Cristo Ramón González Pérez

Biografie

Cristo Ramón González Pérez is een 26-jarige voetballer uit Spanje die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Cristo Ramón speelde was Arouca - Famalicao op 2024-02-23.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Cristo Ramón González Pérez in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Cristo Ramón González Pérez in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Cristo Ramón González Pérez in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Cristo Ramón González Pérez een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Cristo Ramón González Pérez een assist heeft gegeven in de match.

Stats Cristo Ramón González Pérez

Bekijk de matchen en statistieken van Cristo Ramón González Pérez. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Cristo Ramón González Pérez hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Cristo Ramón

Achternaam

González Pérez

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

26 jaar

Geboortedatum

1997-10-24

Geboorteland

Spanje

Geboorteplaats

Santa Cruz de Tenerife

Afkomst

Spanje

Lengte

179 cm

Gewicht

69 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Cristo Ramón González Pérez mee voetbalt bij Arouca, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook