Cristian Marian Manea

Biografie

Cristian Marian Manea is een 25-jarige voetballer uit Roemenië die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Cristian Marian speelde was CFR 1907 Cluj - Sivasspor op 2022-09-15.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Cristian Marian Manea in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Cristian Marian Manea in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Cristian Marian Manea in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Cristian Marian Manea een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Cristian Marian Manea een assist heeft gegeven in de match.

Stats Cristian Marian Manea

Bekijk de matchen en statistieken van Cristian Marian Manea. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Cristian Marian Manea hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Cristian Marian

Achternaam

Manea

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

25 jaar

Geboortedatum

1997-08-09

Geboorteland

Roemenië

Geboorteplaats

Agigea

Nationaliteit

Roemenië

Lengte

183 cm

Gewicht

77 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Cristian Marian Manea mee voetbalt bij CFR 1907 Cluj, Romania, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook