Cristian Ezequiel Ferreira

Biografie

Cristian Ezequiel Ferreira is een 24-jarige voetballer uit Argentinië die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Cristian Ezequiel speelde was San Lorenzo - Sarmiento Junin op 2024-06-03.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Cristian Ezequiel Ferreira in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Cristian Ezequiel Ferreira in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Cristian Ezequiel Ferreira in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Cristian Ezequiel Ferreira een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Cristian Ezequiel Ferreira een assist heeft gegeven in de match.

Stats Cristian Ezequiel Ferreira

Bekijk de matchen en statistieken van Cristian Ezequiel Ferreira. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Cristian Ezequiel Ferreira hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Cristian Ezequiel

Achternaam

Ferreira

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

24 jaar

Geboortedatum

1999-09-12

Geboorteland

Argentinië

Geboorteplaats

Córdoba

Afkomst

Argentinië

Lengte

174 cm

Gewicht

67 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Cristian Ezequiel Ferreira mee voetbalt bij Argentina U20, Newells Old Boys, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook