Cristian Ariel Colmán Ortíz

Biografie

Cristian Ariel Colmán Ortíz is een 28-jarige voetballer uit Paraguay die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Cristian Ariel speelde was Barracas Central - Gimnasia L.P. op 2022-09-29.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Cristian Ariel Colmán Ortíz in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Cristian Ariel Colmán Ortíz in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Cristian Ariel Colmán Ortíz in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Cristian Ariel Colmán Ortíz een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Cristian Ariel Colmán Ortíz een assist heeft gegeven in de match.

Stats Cristian Ariel Colmán Ortíz

Bekijk de matchen en statistieken van Cristian Ariel Colmán Ortíz. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Cristian Ariel Colmán Ortíz hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Cristian Ariel

Achternaam

Colmán Ortíz

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

28 jaar

Geboortedatum

1994-02-26

Geboorteland

Paraguay

Geboorteplaats

San Cosme y Damián

Nationaliteit

Paraguay

Lengte

185 cm

Gewicht

79 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Cristian Ariel Colmán Ortíz mee voetbalt bij Barracas Central, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook