Cristhian Andrés Tizón Correa

Biografie

Cristhian Andrés Tizón Correa is een 27-jarige voetballer uit Uruguay die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Cristhian Andrés speelde was Cerro Largo - Penarol op 2022-10-22.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Cristhian Andrés Tizón Correa in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Cristhian Andrés Tizón Correa in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Cristhian Andrés Tizón Correa in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Cristhian Andrés Tizón Correa een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Cristhian Andrés Tizón Correa een assist heeft gegeven in de match.

Stats Cristhian Andrés Tizón Correa

Bekijk de matchen en statistieken van Cristhian Andrés Tizón Correa. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Cristhian Andrés Tizón Correa hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Cristhian Andrés

Achternaam

Tizón Correa

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

27 jaar

Geboortedatum

1996-01-26

Geboorteland

Uruguay

Geboorteplaats

Montevideo

Nationaliteit

Uruguay

Lengte

175 cm

Gewicht

70 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Cristhian Andrés Tizón Correa mee voetbalt bij Cerro Largo, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook