Clinton Mukoni Mata Pedro Lourenço

Biografie

Clinton Mukoni Mata Pedro Lourenço is een 31-jarige voetballer uit Angola die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Clinton Mukoni speelde was Lyon - Stade Brestois 29 op 2024-04-14.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Clinton Mukoni Mata Pedro Lourenço in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Clinton Mukoni Mata Pedro Lourenço in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Clinton Mukoni Mata Pedro Lourenço in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Clinton Mukoni Mata Pedro Lourenço een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Clinton Mukoni Mata Pedro Lourenço een assist heeft gegeven in de match.

Stats Clinton Mukoni Mata Pedro Lourenço

Bekijk de matchen en statistieken van Clinton Mukoni Mata Pedro Lourenço. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Clinton Mukoni Mata Pedro Lourenço hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Clinton Mukoni

Achternaam

Mata Pedro Lourenço

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

31 jaar

Geboortedatum

1992-11-07

Geboorteland

België

Geboorteplaats

Verviers

Afkomst

Angola

Lengte

180 cm

Gewicht

72 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Clinton Mukoni Mata Pedro Lourenço mee voetbalt bij Lyon, Angola, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook