Claudiu Belu Iordache

Biografie

Claudiu Belu Iordache is een 29-jarige voetballer uit Roemenië die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Claudiu speelde was Uta Arad - Rapid op 2022-12-18.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Claudiu Belu Iordache in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Claudiu Belu Iordache in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Claudiu Belu Iordache in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Claudiu Belu Iordache een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Claudiu Belu Iordache een assist heeft gegeven in de match.

Stats Claudiu Belu Iordache

Bekijk de matchen en statistieken van Claudiu Belu Iordache. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Claudiu Belu Iordache hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Claudiu

Achternaam

Belu Iordache

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

29 jaar

Geboortedatum

1993-11-07

Geboorteland

Roemenië

Geboorteplaats

Timișoara

Nationaliteit

Roemenië

Lengte

183 cm

Gewicht

75 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Claudiu Belu Iordache mee voetbalt bij Rapid, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook