Claudemir Domingues de Souza

Biografie

Claudemir Domingues de Souza is een 34-jarige voetballer uit Brazilië die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Claudemir speelde was SC Braga - Vizela op 2022-09-18.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Claudemir Domingues de Souza in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Claudemir Domingues de Souza in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Claudemir Domingues de Souza in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Claudemir Domingues de Souza een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Claudemir Domingues de Souza een assist heeft gegeven in de match.

Stats Claudemir Domingues de Souza

Bekijk de matchen en statistieken van Claudemir Domingues de Souza. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Claudemir Domingues de Souza hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Claudemir

Achternaam

Domingues de Souza

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

34 jaar

Geboortedatum

1988-03-27

Geboorteland

Brazilië

Geboorteplaats

Bahia

Nationaliteit

Brazilië

Lengte

185 cm

Gewicht

72 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Claudemir Domingues de Souza mee voetbalt bij Vizela, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook