Christopher Alexander Montaña Rivas

Biografie

Christopher Alexander Montaña Rivas is een 24-jarige voetballer uit Venezuela die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Christopher Alexander speelde was Puerto Cabello - Gran Valencia op 2021-09-23.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Christopher Alexander Montaña Rivas in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Christopher Alexander Montaña Rivas in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Christopher Alexander Montaña Rivas in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Christopher Alexander Montaña Rivas een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Christopher Alexander Montaña Rivas een assist heeft gegeven in de match.

Stats Christopher Alexander Montaña Rivas

Bekijk de matchen en statistieken van Christopher Alexander Montaña Rivas. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Christopher Alexander Montaña Rivas hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Christopher Alexander

Achternaam

Montaña Rivas

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

24 jaar

Geboortedatum

1999-01-03

Geboorteland

Venezuela

Geboorteplaats

Guanare

Nationaliteit

Venezuela

Lengte

173 cm

Gewicht

68 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Christopher Alexander Montaña Rivas mee voetbalt bij Puerto Cabello, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook