Christian Schneuwly

Biografie

Christian Schneuwly is een 34-jarige voetballer uit Zwitserland die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Christian speelde was FC Luzern - KI Klaksvik op 2019-07-25.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Christian Schneuwly in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Christian Schneuwly in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Christian Schneuwly in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Christian Schneuwly een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Christian Schneuwly een assist heeft gegeven in de match.

Stats Christian Schneuwly

Bekijk de matchen en statistieken van Christian Schneuwly. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Christian Schneuwly hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Christian

Achternaam

Schneuwly

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

34 jaar

Geboortedatum

1988-02-07

Geboorteland

Zwitserland

Geboorteplaats

Wünnewil

Nationaliteit

Zwitserland

Lengte

178 cm

Gewicht

74 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Christian Schneuwly mee voetbalt bij FC Luzern, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook