Christian Roberto Alves Cardoso

Biografie

Christian Roberto Alves Cardoso is een 23-jarige voetballer uit Brazilië die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Christian Roberto speelde was Rayo Zuliano - Atletico Paranaense op 2024-05-08.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Christian Roberto Alves Cardoso in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Christian Roberto Alves Cardoso in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Christian Roberto Alves Cardoso in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Christian Roberto Alves Cardoso een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Christian Roberto Alves Cardoso een assist heeft gegeven in de match.

Stats Christian Roberto Alves Cardoso

Bekijk de matchen en statistieken van Christian Roberto Alves Cardoso. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Christian Roberto Alves Cardoso hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Christian Roberto

Achternaam

Alves Cardoso

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

23 jaar

Geboortedatum

2000-12-19

Geboorteland

Brazilië

Geboorteplaats

Curitiba

Afkomst

Brazilië

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Christian Roberto Alves Cardoso mee voetbalt bij Atletico Paranaense, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook