Christian Daniel Bravo Araneda

Biografie

Christian Daniel Bravo Araneda is een 30-jarige voetballer uit Chili die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Christian Daniel speelde was Atletico Torque - Wanderers op 2022-10-09.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Christian Daniel Bravo Araneda in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Christian Daniel Bravo Araneda in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Christian Daniel Bravo Araneda in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Christian Daniel Bravo Araneda een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Christian Daniel Bravo Araneda een assist heeft gegeven in de match.

Stats Christian Daniel Bravo Araneda

Bekijk de matchen en statistieken van Christian Daniel Bravo Araneda. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Christian Daniel Bravo Araneda hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Christian Daniel

Achternaam

Bravo Araneda

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

30 jaar

Geboortedatum

1993-10-01

Geboorteland

Chili

Geboorteplaats

Iquique

Afkomst

Chili

Lengte

170 cm

Gewicht

74 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Christian Daniel Bravo Araneda mee voetbalt bij Chile, Wanderers, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook