Christian Andrés Almeida Rodríguez

Biografie

Christian Andrés Almeida Rodríguez is een 33-jarige voetballer uit Uruguay die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Christian Andrés speelde was Racing Montevideo - Club Nacional op 2023-07-09.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Christian Andrés Almeida Rodríguez in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Christian Andrés Almeida Rodríguez in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Christian Andrés Almeida Rodríguez in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Christian Andrés Almeida Rodríguez een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Christian Andrés Almeida Rodríguez een assist heeft gegeven in de match.

Stats Christian Andrés Almeida Rodríguez

Bekijk de matchen en statistieken van Christian Andrés Almeida Rodríguez. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Christian Andrés Almeida Rodríguez hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Christian Andrés

Achternaam

Almeida Rodríguez

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

33 jaar

Geboortedatum

1989-12-25

Geboorteland

Uruguay

Geboorteplaats

Montevideo

Afkomst

Uruguay

Lengte

170 cm

Gewicht

65 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Christian Andrés Almeida Rodríguez mee voetbalt bij Club Nacional, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook