Chris Vianney Bedia

Biografie

Chris Vianney Bedia is een 26-jarige voetballer uit Ivoorkust die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Chris Vianney speelde was FC Sion - Servette FC op 2022-05-22.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Chris Vianney Bedia in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Chris Vianney Bedia in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Chris Vianney Bedia in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Chris Vianney Bedia een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Chris Vianney Bedia een assist heeft gegeven in de match.

Stats Chris Vianney Bedia

Bekijk de matchen en statistieken van Chris Vianney Bedia. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Chris Vianney Bedia hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Nieuws over voetballer Chris Vianney Bedia

Het laatste nieuws gerelateerd aan Chris Vianney Bedia. Opstellingen, transfergeruchten, weetjes, loon, salaris, carrière, blessures, enz...

Voetballer wiki

Voornaam

Chris Vianney

Achternaam

Bedia

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

26 jaar

Geboortedatum

1996-03-05

Geboorteland

Ivoorkust

Geboorteplaats

Abidjan

Nationaliteit

Ivoorkust

Lengte

190 cm

Gewicht

74 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Chris Vianney Bedia mee voetbalt bij Servette FC, Ivory Coast, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook