Chevone Omelli Marsh

Biografie

Chevone Omelli Marsh is een 30-jarige voetballer uit Jamaica die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Chevone Omelli speelde was Apotheos - Chattanooga Red Wolves op 2024-04-03.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Chevone Omelli Marsh in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Chevone Omelli Marsh in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Chevone Omelli Marsh in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Chevone Omelli Marsh een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Chevone Omelli Marsh een assist heeft gegeven in de match.

Stats Chevone Omelli Marsh

Bekijk de matchen en statistieken van Chevone Omelli Marsh. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Chevone Omelli Marsh hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Chevone Omelli

Achternaam

Marsh

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

30 jaar

Geboortedatum

1994-02-25

Geboorteland

Jamaica

Geboorteplaats

Kingston

Afkomst

Jamaica

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Chevone Omelli Marsh mee voetbalt bij Jamaica, Chattanooga Red Wolves, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook