Charles Mariano Aránguiz Sandoval

Biografie

Charles Mariano Aránguiz Sandoval is een 33-jarige voetballer uit Chili die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Charles Mariano speelde was Club Brugge - Bayer Leverkusen op 2022-09-07.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Charles Mariano Aránguiz Sandoval in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Charles Mariano Aránguiz Sandoval in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Charles Mariano Aránguiz Sandoval in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Charles Mariano Aránguiz Sandoval een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Charles Mariano Aránguiz Sandoval een assist heeft gegeven in de match.

Stats Charles Mariano Aránguiz Sandoval

Bekijk de matchen en statistieken van Charles Mariano Aránguiz Sandoval. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Charles Mariano Aránguiz Sandoval hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Charles Mariano

Achternaam

Aránguiz Sandoval

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

33 jaar

Geboortedatum

1989-04-17

Geboorteland

Chili

Geboorteplaats

Santiago de Chile

Nationaliteit

Chili

Lengte

171 cm

Gewicht

70 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Charles Mariano Aránguiz Sandoval mee voetbalt bij Bayer Leverkusen, Chile, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook