Charalampos Mavrias

Biografie

Charalampos Mavrias is een 28-jarige voetballer uit Griekenland die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Charalampos speelde was Aris - Apollon Limassol op 2022-05-15.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Charalampos Mavrias in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Charalampos Mavrias in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Charalampos Mavrias in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Charalampos Mavrias een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Charalampos Mavrias een assist heeft gegeven in de match.

Stats Charalampos Mavrias

Bekijk de matchen en statistieken van Charalampos Mavrias. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Charalampos Mavrias hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Charalampos

Achternaam

Mavrias

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

28 jaar

Geboortedatum

1994-02-21

Geboorteland

Griekenland

Geboorteplaats

Zakynthos

Nationaliteit

Griekenland

Lengte

178 cm

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Charalampos Mavrias mee voetbalt bij Greece, Apollon Limassol, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook