Chandrel Géraud Massanga Matondo

Biografie

Chandrel Géraud Massanga Matondo is een 24-jarige voetballer uit Congo die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Chandrel Géraud speelde was Congo - Marokko op 2024-06-11.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Chandrel Géraud Massanga Matondo in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Chandrel Géraud Massanga Matondo in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Chandrel Géraud Massanga Matondo in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Chandrel Géraud Massanga Matondo een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Chandrel Géraud Massanga Matondo een assist heeft gegeven in de match.

Stats Chandrel Géraud Massanga Matondo

Bekijk de matchen en statistieken van Chandrel Géraud Massanga Matondo. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Chandrel Géraud Massanga Matondo hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Chandrel Géraud

Achternaam

Massanga Matondo

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

24 jaar

Geboortedatum

1999-08-17

Geboorteland

Congo

Geboorteplaats

Pointe-Noire

Afkomst

Congo

Lengte

172 cm

Gewicht

78 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Chandrel Géraud Massanga Matondo mee voetbalt bij Hatayspor, Congo, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook