César Jasib Montes Castro

Biografie

César Jasib Montes Castro is een 27-jarige voetballer uit Mexico die meestal als verdediger speelt. De laatste match die César Jasib speelde was Almeria - Osasuna op 2024-03-30.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij César Jasib Montes Castro in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat César Jasib Montes Castro in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij César Jasib Montes Castro in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat César Jasib Montes Castro een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat César Jasib Montes Castro een assist heeft gegeven in de match.

Stats César Jasib Montes Castro

Bekijk de matchen en statistieken van César Jasib Montes Castro. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor César Jasib Montes Castro hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

César Jasib

Achternaam

Montes Castro

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

27 jaar

Geboortedatum

1997-02-24

Geboorteland

Mexico

Geboorteplaats

Hermosillo

Afkomst

Mexico

Lengte

191 cm

Gewicht

70 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar César Jasib Montes Castro mee voetbalt bij Mexico, Almeria, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook