César Augusto Soares dos Reis Ribela

Biografie

César Augusto Soares dos Reis Ribela is een 28-jarige voetballer uit Brazilië die meestal als doelman speelt. De laatste match die César Augusto speelde was Juventude - Flamengo op 2022-11-10.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij César Augusto Soares dos Reis Ribela in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat César Augusto Soares dos Reis Ribela in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij César Augusto Soares dos Reis Ribela in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat César Augusto Soares dos Reis Ribela een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat César Augusto Soares dos Reis Ribela een assist heeft gegeven in de match.

Stats César Augusto Soares dos Reis Ribela

Bekijk de matchen en statistieken van César Augusto Soares dos Reis Ribela. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor César Augusto Soares dos Reis Ribela hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

César Augusto

Achternaam

Soares dos Reis Ribela

Huidige teams

Positie

Doelman

Leeftijd

28 jaar

Geboortedatum

1995-02-16

Geboorteland

Brazilië

Geboorteplaats

São Paulo

Afkomst

Brazilië

Lengte

191 cm

Gewicht

81 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar César Augusto Soares dos Reis Ribela mee voetbalt bij Mirassol, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook