Carmelo Algarañaz Añez

Biografie

Carmelo Algarañaz Añez is een 27-jarige voetballer uit Bolivia die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Carmelo speelde was Guabirá - Bolívar op 2023-02-05.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Carmelo Algarañaz Añez in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Carmelo Algarañaz Añez in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Carmelo Algarañaz Añez in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Carmelo Algarañaz Añez een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Carmelo Algarañaz Añez een assist heeft gegeven in de match.

Stats Carmelo Algarañaz Añez

Bekijk de matchen en statistieken van Carmelo Algarañaz Añez. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Carmelo Algarañaz Añez hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Carmelo

Achternaam

Algarañaz Añez

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

27 jaar

Geboortedatum

1996-01-27

Geboorteland

Bolivia

Geboorteplaats

La Paz

Nationaliteit

Bolivia

Lengte

175 cm

Gewicht

76 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Carmelo Algarañaz Añez mee voetbalt bij Ismaily SC, Bolivia, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook