Carlos Vinicius Santos de Jesus

Biografie

Carlos Vinicius Santos de Jesus is een 29-jarige voetballer uit Brazilië die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Carlos Vinicius speelde was Portimonense - Casa Pia op 2024-04-14.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Carlos Vinicius Santos de Jesus in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Carlos Vinicius Santos de Jesus in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Carlos Vinicius Santos de Jesus in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Carlos Vinicius Santos de Jesus een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Carlos Vinicius Santos de Jesus een assist heeft gegeven in de match.

Stats Carlos Vinicius Santos de Jesus

Bekijk de matchen en statistieken van Carlos Vinicius Santos de Jesus. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Carlos Vinicius Santos de Jesus hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Carlos Vinicius

Achternaam

Santos de Jesus

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

29 jaar

Geboortedatum

1994-06-22

Geboorteland

Brazilië

Geboorteplaats

Camacan

Afkomst

Brazilië

Lengte

179 cm

Gewicht

81 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Carlos Vinicius Santos de Jesus mee voetbalt bij Portimonense, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook