Carlos Mendes Gomes

Biografie

Carlos Mendes Gomes is een 25-jarige voetballer uit Spanje die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Carlos Mendes speelde was Djibouti - Guinea-Bissau op 2023-11-20.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Carlos Mendes Gomes in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Carlos Mendes Gomes in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Carlos Mendes Gomes in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Carlos Mendes Gomes een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Carlos Mendes Gomes een assist heeft gegeven in de match.

Stats Carlos Mendes Gomes

Bekijk de matchen en statistieken van Carlos Mendes Gomes. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Carlos Mendes Gomes hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Carlos Mendes

Achternaam

Gomes

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

25 jaar

Geboortedatum

1998-11-14

Geboorteland

Senegal

Geboorteplaats

Yeumbeul

Afkomst

Spanje

Lengte

178 cm

Gewicht

66 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Carlos Mendes Gomes mee voetbalt bij Bolton, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook