Carlos Mario Arboleda Ampudia

Biografie

Carlos Mario Arboleda Ampudia is een 36-jarige voetballer uit Colombia die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Carlos Mario speelde was Atletico Nacional - La Equidad op 2022-10-30.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Carlos Mario Arboleda Ampudia in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Carlos Mario Arboleda Ampudia in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Carlos Mario Arboleda Ampudia in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Carlos Mario Arboleda Ampudia een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Carlos Mario Arboleda Ampudia een assist heeft gegeven in de match.

Stats Carlos Mario Arboleda Ampudia

Bekijk de matchen en statistieken van Carlos Mario Arboleda Ampudia. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Carlos Mario Arboleda Ampudia hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Carlos Mario

Achternaam

Arboleda Ampudia

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

36 jaar

Geboortedatum

1986-06-08

Geboorteland

Colombia

Geboorteplaats

Medellín

Nationaliteit

Colombia

Lengte

169 cm

Gewicht

60 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Carlos Mario Arboleda Ampudia mee voetbalt bij La Equidad, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook