Carlos Javier Acuña Caballero

Biografie

Carlos Javier Acuña Caballero is een 35-jarige voetballer uit Paraguay die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Carlos Javier speelde was Elche - Albacete op 2020-07-13.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Carlos Javier Acuña Caballero in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Carlos Javier Acuña Caballero in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Carlos Javier Acuña Caballero in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Carlos Javier Acuña Caballero een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Carlos Javier Acuña Caballero een assist heeft gegeven in de match.

Stats Carlos Javier Acuña Caballero

Bekijk de matchen en statistieken van Carlos Javier Acuña Caballero. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Carlos Javier Acuña Caballero hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Carlos Javier

Achternaam

Acuña Caballero

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

35 jaar

Geboortedatum

1988-06-23

Geboorteland

Paraguay

Geboorteplaats

Encarnación

Afkomst

Paraguay

Lengte

175 cm

Gewicht

70 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Carlos Javier Acuña Caballero mee voetbalt bij Albacete, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook