Carlos Isaac Muñoz Obejero

Biografie

Carlos Isaac Muñoz Obejero is een 25-jarige voetballer uit Spanje die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Carlos Isaac speelde was Levante - Albacete op 2024-01-13.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Carlos Isaac Muñoz Obejero in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Carlos Isaac Muñoz Obejero in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Carlos Isaac Muñoz Obejero in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Carlos Isaac Muñoz Obejero een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Carlos Isaac Muñoz Obejero een assist heeft gegeven in de match.

Stats Carlos Isaac Muñoz Obejero

Bekijk de matchen en statistieken van Carlos Isaac Muñoz Obejero. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Carlos Isaac Muñoz Obejero hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Carlos Isaac

Achternaam

Muñoz Obejero

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

25 jaar

Geboortedatum

1998-04-30

Geboorteland

Spanje

Geboorteplaats

Navalmoral de la Mata

Afkomst

Spanje

Lengte

184 cm

Gewicht

74 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Carlos Isaac Muñoz Obejero mee voetbalt bij Albacete, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook