Carlos Humberto Rojas Mosquera

Biografie

Carlos Humberto Rojas Mosquera is een 22-jarige voetballer uit Spanje die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Carlos Humberto speelde was Arandina - Real Murcia op 2023-11-01.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Carlos Humberto Rojas Mosquera in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Carlos Humberto Rojas Mosquera in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Carlos Humberto Rojas Mosquera in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Carlos Humberto Rojas Mosquera een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Carlos Humberto Rojas Mosquera een assist heeft gegeven in de match.

Stats Carlos Humberto Rojas Mosquera

Bekijk de matchen en statistieken van Carlos Humberto Rojas Mosquera. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Carlos Humberto Rojas Mosquera hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Carlos Humberto

Achternaam

Rojas Mosquera

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

22 jaar

Geboortedatum

2002-04-18

Geboorteland

Spanje

Geboorteplaats

Cuenca

Afkomst

Spanje

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Carlos Humberto Rojas Mosquera mee voetbalt bij Almeria, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook