Carlos Fernando Valenzuela

Biografie

Carlos Fernando Valenzuela is een 25-jarige voetballer uit Argentinië die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Carlos Fernando speelde was Barracas Central - Gimnasia L.P. op 2022-09-29.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Carlos Fernando Valenzuela in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Carlos Fernando Valenzuela in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Carlos Fernando Valenzuela in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Carlos Fernando Valenzuela een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Carlos Fernando Valenzuela een assist heeft gegeven in de match.

Stats Carlos Fernando Valenzuela

Bekijk de matchen en statistieken van Carlos Fernando Valenzuela. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Carlos Fernando Valenzuela hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Carlos Fernando

Achternaam

Valenzuela

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

25 jaar

Geboortedatum

1997-04-22

Geboorteland

Argentinië

Geboorteplaats

Santiago del Estero

Nationaliteit

Argentinië

Lengte

167 cm

Gewicht

69 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Carlos Fernando Valenzuela mee voetbalt bij Barracas Central, Argentina U23, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook