Carlos Emiro Garcés Torres

Biografie

Carlos Emiro Garcés Torres is een 22-jarige voetballer uit Colombia die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Carlos Emiro speelde was Deportivo Pereira - Jaguares op 2024-04-14.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Carlos Emiro Garcés Torres in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Carlos Emiro Garcés Torres in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Carlos Emiro Garcés Torres in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Carlos Emiro Garcés Torres een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Carlos Emiro Garcés Torres een assist heeft gegeven in de match.

Stats Carlos Emiro Garcés Torres

Bekijk de matchen en statistieken van Carlos Emiro Garcés Torres. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Carlos Emiro Garcés Torres hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Carlos Emiro

Achternaam

Garcés Torres

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

22 jaar

Geboortedatum

2001-10-11

Geboorteland

Colombia

Geboorteplaats

López de Micay

Afkomst

Colombia

Lengte

186 cm

Gewicht

75 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Carlos Emiro Garcés Torres mee voetbalt bij Deportivo Pereira, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook