Carlos Eccehomo Cuesta Figueroa

Biografie

Carlos Eccehomo Cuesta Figueroa is een 25-jarige voetballer uit Colombia die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Carlos Eccehomo speelde was Colombia - Bolivië op 2024-06-15.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Carlos Eccehomo Cuesta Figueroa in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Carlos Eccehomo Cuesta Figueroa in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Carlos Eccehomo Cuesta Figueroa in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Carlos Eccehomo Cuesta Figueroa een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Carlos Eccehomo Cuesta Figueroa een assist heeft gegeven in de match.

Stats Carlos Eccehomo Cuesta Figueroa

Bekijk de matchen en statistieken van Carlos Eccehomo Cuesta Figueroa. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Carlos Eccehomo Cuesta Figueroa hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Carlos Eccehomo

Achternaam

Cuesta Figueroa

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

25 jaar

Geboortedatum

1999-03-09

Geboorteland

Colombia

Geboorteplaats

Quibdo

Afkomst

Colombia

Lengte

179 cm

Gewicht

78 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Carlos Eccehomo Cuesta Figueroa mee voetbalt bij KRC Genk, Colombia, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook