Carlos Darwin Quintero Villalba

Biografie

Carlos Darwin Quintero Villalba is een 36-jarige voetballer uit Colombia die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Carlos Darwin speelde was Deportivo Pereira - Junior op 2024-02-26.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Carlos Darwin Quintero Villalba in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Carlos Darwin Quintero Villalba in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Carlos Darwin Quintero Villalba in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Carlos Darwin Quintero Villalba een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Carlos Darwin Quintero Villalba een assist heeft gegeven in de match.

Stats Carlos Darwin Quintero Villalba

Bekijk de matchen en statistieken van Carlos Darwin Quintero Villalba. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Carlos Darwin Quintero Villalba hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Carlos Darwin

Achternaam

Quintero Villalba

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

36 jaar

Geboortedatum

1987-09-19

Geboorteland

Colombia

Geboorteplaats

Tumaco

Afkomst

Colombia

Lengte

165 cm

Gewicht

64 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Carlos Darwin Quintero Villalba mee voetbalt bij America de Cali, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook