Carlos Daniel Monges Avalos

Biografie

Carlos Daniel Monges Avalos is een 25-jarige voetballer uit Paraguay die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Carlos Daniel speelde was Emelec - Cumbayá op 2022-09-03.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Carlos Daniel Monges Avalos in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Carlos Daniel Monges Avalos in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Carlos Daniel Monges Avalos in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Carlos Daniel Monges Avalos een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Carlos Daniel Monges Avalos een assist heeft gegeven in de match.

Stats Carlos Daniel Monges Avalos

Bekijk de matchen en statistieken van Carlos Daniel Monges Avalos. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Carlos Daniel Monges Avalos hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Carlos Daniel

Achternaam

Monges Avalos

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

25 jaar

Geboortedatum

1996-11-23

Geboorteland

Paraguay

Nationaliteit

Paraguay

Lengte

188 cm

Gewicht

85 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Carlos Daniel Monges Avalos mee voetbalt bij Cumbayá, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook