Carlos Andrés Ramírez Aguirre

Biografie

Carlos Andrés Ramírez Aguirre is een 36-jarige voetballer uit Colombia die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Carlos Andrés speelde was Envigado - Santa Fe op 2024-07-20.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Carlos Andrés Ramírez Aguirre in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Carlos Andrés Ramírez Aguirre in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Carlos Andrés Ramírez Aguirre in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Carlos Andrés Ramírez Aguirre een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Carlos Andrés Ramírez Aguirre een assist heeft gegeven in de match.

Stats Carlos Andrés Ramírez Aguirre

Bekijk de matchen en statistieken van Carlos Andrés Ramírez Aguirre. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Carlos Andrés Ramírez Aguirre hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Carlos Andrés

Achternaam

Ramírez Aguirre

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

36 jaar

Geboortedatum

1988-05-01

Geboorteland

Colombia

Geboorteplaats

Pereira

Afkomst

Colombia

Lengte

182 cm

Gewicht

81 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Carlos Andrés Ramírez Aguirre mee voetbalt bij Deportivo Pereira, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook