Carlos Andrés Mosquera Perea

Biografie

Carlos Andrés Mosquera Perea is een 31-jarige voetballer uit Colombia die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Carlos Andrés speelde was Patriotas - Alianza Petrolera op 2022-09-22.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Carlos Andrés Mosquera Perea in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Carlos Andrés Mosquera Perea in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Carlos Andrés Mosquera Perea in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Carlos Andrés Mosquera Perea een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Carlos Andrés Mosquera Perea een assist heeft gegeven in de match.

Stats Carlos Andrés Mosquera Perea

Bekijk de matchen en statistieken van Carlos Andrés Mosquera Perea. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Carlos Andrés Mosquera Perea hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Carlos Andrés

Achternaam

Mosquera Perea

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

31 jaar

Geboortedatum

1991-06-12

Geboorteland

Colombia

Geboorteplaats

Istmina

Nationaliteit

Colombia

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Carlos Andrés Mosquera Perea mee voetbalt bij Patriotas, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook