Caio Cesar da Silva Silveira

Biografie

Caio Cesar da Silva Silveira is een 28-jarige voetballer uit Brazilië die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Caio Cesar speelde was Mirassol - CRB op 2024-07-10.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Caio Cesar da Silva Silveira in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Caio Cesar da Silva Silveira in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Caio Cesar da Silva Silveira in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Caio Cesar da Silva Silveira een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Caio Cesar da Silva Silveira een assist heeft gegeven in de match.

Stats Caio Cesar da Silva Silveira

Bekijk de matchen en statistieken van Caio Cesar da Silva Silveira. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Caio Cesar da Silva Silveira hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Caio Cesar

Achternaam

da Silva Silveira

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

28 jaar

Geboortedatum

1995-07-27

Geboorteland

Brazilië

Geboorteplaats

São Vicente

Afkomst

Brazilië

Lengte

193 cm

Gewicht

76 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Caio Cesar da Silva Silveira mee voetbalt bij Kawasaki Frontale, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook