Bruno Méndez Cittadini

Biografie

Bruno Méndez Cittadini is een 24-jarige voetballer uit Uruguay die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Bruno speelde was Granada CF - Celta Vigo op 2024-05-19.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Bruno Méndez Cittadini in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Bruno Méndez Cittadini in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Bruno Méndez Cittadini in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Bruno Méndez Cittadini een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Bruno Méndez Cittadini een assist heeft gegeven in de match.

Stats Bruno Méndez Cittadini

Bekijk de matchen en statistieken van Bruno Méndez Cittadini. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Bruno Méndez Cittadini hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Bruno

Achternaam

Méndez Cittadini

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

24 jaar

Geboortedatum

1999-09-10

Geboorteland

Uruguay

Geboorteplaats

Montevideo

Afkomst

Uruguay

Lengte

184 cm

Gewicht

77 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Bruno Méndez Cittadini mee voetbalt bij Uruguay, Corinthians, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook